Hur skriver jag ut information om en viss kurs?

På vår hemsida finns information om den rådande terminens alla planerade kurser. Dels i form av en lång översiktlig lista, dels med en beskrivning med uppgifter om tider, avgift, kursledare och anmälda deltagare för varje kurs. Informationen om deltagare uppdateras när nya anmälningar kommer in (och när återbud förekommer).

Vill du ha ut information om en viss kurs på papper är det enklaste sättet, som inte fungerar i alla webbläsare, är att gå till önskad sida, markera den text som önskas utskriven, högerklicka och i den menyn välja Skriv ut.

Annars kan man skriva ut hela den önskade sidan med webbläsarens normala utskriftsfunktion. Sök efter en skärmknapp med tre horisontala eller vertikala prickar/streck och välj “Skriv ut” i den meny som visas. (Ofta går det lika bra att trycka på både Ctrl och “p” för att nå denna funktion.)Välkommen till

SeniorNet Södermalm


Vi återgår nu, undan för undan, till normal verksamhet. Vi tar vår egen och våra besökares hälsa på största allvar, så precis som före pandemin kan det inte bli. Du behöver också hjälpa till. Läs mer om detta här!

Kanelbullens populära IT-café på Rosenlundsgatan 44A, öppnade vi den 23 augusti under så smittsäkra former som möjligt.

Vår devis är “Seniorer lär seniorer IT” och det gör vi med kurser och dataträffar för våra medlemmar.

Alla seniorer som har frågor eller önskar särskild hjälp med felsökning eller undervisning kan få det via Kanel Digital  (Zoom-möten) eller genom tidsbokad support (som endast är för medlemmar).

Medlemmar som kan tänka sig att ge support, undervisa eller felsöka är mycket välkomna att höra av sig till info@snso.se. Det är en väldigt stimulerande, rolig och viktig uppgift!

Med våra ca 900 medlemmar är vi en av de största lokala föreningarna i SeniorNet Sweden.

SeniorNet Sweden

Vår hemsida har vissa delar som använder s.k. kakor/cookies. Vill du veta mer om det, så klicka här.

Besök SeniorNet Swedens IT-forum

Här kan du som är medlem logga in och ställa frågor till hela föreningens IT-kunniga medlemmar. Forumdörren

Våra samarbetspartners

SeniorNet Sweden

som är vår riksorganisation.


Södermalms stadsdelsförvaltning, som hjälper oss bland annat med vår lokal Kanelbullen


som också driver Tanto Seniorlokus där Kanelbullen är belägensom är vår samarbetspartner för våra studiecirklar, kurser och dataträffar.som ser till att våra datorer är säkrade mot virus och annat eländesom håller oss uppdaterade i IT-samhället och erbjuder rabatterad prenumeration för SeniorNets medlemmar


som förser våra datorer med Microsoft-program till lågpris

Top