Hur skriver jag ut information om en viss kurs?

På vår hemsida finns information om den rådande terminens alla planerade kurser. Dels i form av en lång översiktlig lista, dels med en beskrivning med uppgifter om tider, avgift, kursledare och anmälda deltagare för varje kurs. Informationen om deltagare uppdateras när nya anmälningar kommer in (och när återbud förekommer).

Vill du ha ut information om en viss kurs på papper är det enklaste sättet, som inte fungerar i alla webbläsare, är att gå till önskad sida, markera den text som önskas utskriven, högerklicka och i den menyn välja Skriv ut.

Annars kan man skriva ut hela den önskade sidan med webbläsarens normala utskriftsfunktion. Sök efter en skärmknapp med tre horisontala eller vertikala prickar/streck och välj “Skriv ut” i den meny som visas. (Ofta går det lika bra att trycka på både Ctrl och “p” för att nå denna funktion.)Välkommen till

SeniorNet Södermalm


Vi driver Kanelbullens populära IT-café på Rosenlundsgatan 44A, där alla seniorer kan få hjälp av oss med sina digitala bekymmer.

Vissa åtgärder är (eller borde vara) så efterfrågade att vi erbjuder dem som särskilda stödpaket speciellt riktade till våra medlemmar.

Vår devis är “Seniorer lär seniorer IT” och det gör vi med kurser och dataträffar för våra medlemmar.

Medlemmar som har frågor eller önskar särskild hjälp med felsökning eller enskild undervisning kan få det genom vår tidsbokade  support.

De som kan tänka sig att ge support, undervisa eller felsöka är mycket välkomna att bli medlemmar och höra av sig till info@snso.se. Det är en väldigt stimulerande, rolig och viktig uppgift!

Med våra ca 900 medlemmar är vi en av de största lokala föreningarna i SeniorNet Sweden som är vår riksorganisation.

SeniorNet Sweden

Vår hemsida har vissa delar som använder s.k. kakor/cookies. Vill du veta mer om det, så klicka här.

Besök SeniorNet Swedens IT-forum

Här kan du som är medlem logga in och ställa frågor till hela föreningens IT-kunniga medlemmar. Forumdörren

Utnyttja SeniorNets rabatter

Vissa företag, branschtidskrifter och online-kurser ger rabatt till SeniorNets medlemmar. Läs mer här.

Våra samarbetspartners

Södermalms stadsdelsförvaltning, som hjälper oss bland annat med vår lokal Kanelbullensom är vår samarbetspartner för våra studiecirklar, kurser och dataträffar.som håller oss uppdaterade i IT-samhället och erbjuder rabatterad prenumeration för SeniorNets medlemmar


som förser våra datorer med Microsoft-program till lågpris

Top