Hur skriver jag ut information om en viss kurs?

På vår hemsida finns information om den rådande terminens alla planerade kurser. Dels i form av en lång översiktlig lista, dels med en beskrivning med uppgifter om tider, avgift, kursledare och anmälda deltagare för varje kurs. Informationen om deltagare uppdateras när nya anmälningar kommer in (och när återbud förekommer).

Vill du ha ut information om en viss kurs på papper är det enklaste sättet, som inte fungerar i alla webbläsare, är att gå till önskad sida, markera den text som önskas utskriven, högerklicka och i den menyn välja Skriv ut.

Annars kan man skriva ut hela den önskade sidan med webbläsarens normala utskriftsfunktion. Sök efter en skärmknapp med tre horisontala eller vertikala prickar/streck och välj “Skriv ut” i den meny som visas. (Ofta går det lika bra att trycka på både Ctrl och “p” för att nå denna funktion.)Välkommen till

SeniorNet Södermalm

Kanelbullen, vårt Internetcafé, finns på Rosenlundsgatan 44A, dit alla seniorer är välkomna. Klicka här för våra öppettider.

Vår devis är “Seniorer lär seniorer IT” och det gör vi med kurser och dataträffar för våra medlemmar.

Medlemmar som önskar särskild hjälp med felsökning eller undervisning kan boka stöd på våra fasta supporttider eller på annan tid efter överenskommelse.

Medlemmar som vill hjälpa till, t.ex. med att ge support och undervisa är mycket välkomna att höra av sig till info@snso.se. Det är en väldigt stimulerande, rolig och viktig uppgift!

Med våra ca 1000 medlemmar är vi en av de största klubbarna i SeniorNet Sweden.

SeniorNet Sweden

Vår hemsida har vissa delar som använder s.k. kakor/cookies. Vill du veta mer om det, så klicka här.

Logga in på något SeniorNet-forum …

... för att t.ex ställa eller besvara en fråga i Datorbiten. Eller för att bara läsa inlägg. SeniorNets Forum är för närvarande stängt!!!

Våra samarbetspartners

SeniorNet Sweden

som är vår moderorganisation.


Södermalms stadsdelsförvaltning, som hjälper oss bland annat med vår lokal, IT-cafét Kanelbullen


som också driver Tanto Seniorlokus där Kanelbullen är belägensom är vår samarbetspartner för våra studiecirklar, kurser och dataträffar.som ser till att våra datorer är säkrade mot virus och annat eländesom håller oss uppdaterade i IT-samhället och erbjuder rabatterad prenumeration för SeniorNets medlemmar


som förser klubbens datorer med Microsoft-program till lågpris

Top