Om klubben

SeniorNet Södermalm  är en av de största klubbarna inom SeniorNet Sweden och har över 900 medlemmar.

Vårt mål

• Att ge seniorer (55+) kontakt med IT
  • Att utveckla IT-kunskapen hos seniorer så att de kan nyttja tjänster och andra aktiviteter som är baserade på IT

IT betyder ju InformationsTeknik, eller i dagligt tal ”data”. Det som man nuförtiden behöver kunna för att kontakta myndigheter, betala räkningar, hålla kontakten med omvärlden och mycket mera.

Vår verksamhet

Vi har ett stort utbud av kurser och informationsträffar och driver ett IT-café med stödpersoner.

Vi arrangerar också trevliga årsmöten och fester för medlemmarna.

Klicka här så får du veta mer om vår verksamhet.

Vår historia

SeniorNet Södermalm grundades 1997. Klicka här för en beskrivning av vår historia.

Vår organisation

Här på hemsidan kan du hitta styrelsen och våra viktigaste funktionärer med sina kontaktuppgifter. Du kan också läsa våra stadgar och breven från ordföranden till medlemmarna.

Organisationsnr: 802 – 408 4801
Plusgironummer: 619 45 68 – 9
Besöksadress: Rosenlundsgatan 44A
Postadress: Rosenlundsgatan 44A, 118 63 Stockholm
E-postadress: info@snso.se, se även kontaktuppgifter

Vi är del av

Södermalmsklubben är med sina ca 900 medlemmar en av de största klubbarna i SerniorNet Sweden.
Till SeniorNet Swedens hemsida kommer du om du klickar på loggan här ovanför.

Logga in på något SeniorNet-forum …

... för att t.ex ställa eller besvara en fråga i Datorbiten. Eller för att bara läsa inlägg.

som stöder oss i vår kursverksamhet.