Brev från ordföranden

Januari 2020

God fortsättning på det nya året. Seniornet Södermalm är fortfarande den största SeniorNet föreningen i Sverige. Vi hade vid årsskiftet 1148 medlemmar (1114 vid slutet 2018).
En liten tillbakablick på 2019 ger följande:
Vi hade 44 kurser med ca 270 deltagare.
Vi hade 10 dataträffar med ca 600 deltagare.
Kanelbullen hade öppet 185 dagar, 2705 besök varav 607 på supporten.

Nu ser vi fram emot ett nytt aktivt år, med nya utmaningar. Vi har investerat i ny utrustning för presentationer och kurser på Kanelbullen.
Vi har också introducerat Swish för betalning på Kanelbullen och vid dataträffarna.

Vårt kursutbud kommer att presenteras inom kort. Gå in på vår hemsida, snso.se, och gör din anmälan.

Vi har fått en del nya stödpersoner och kommer att ha en introduktion för dessa den 9 januari.

Är du intresserad att ställa upp som stödperson, kontakta Lars Bogren, e-post: larsbogren02@outlook.com och lämna dina kontaktuppgifter så hör han av sig med vidare info.
Tillsammans kan vi lära oss mer!

Den 26 mars har vi vårt årsmöte med vårfest. Glöm inte att boka den dagen! Separat inbjudan kommer senare.

Ha det så bra . Vi går mot ljusare tider och nya insikter.

Elizabeth Ehrby
Ordförande Seniornet Södermalm
ordforande@snso.se

Äldre brev från våra ordföranden finns här.

Kanelbullen, vårt Internetcafé, finns på Rosenlundsgatan 44A, dit alla seniorer är välkomna. Klicka här för våra öppettider.

Vår devis är “Seniorer lär seniorer IT” och det gör vi med kurser och dataträffar för våra medlemmar.

Medlemmar som önskar särskild hjälp med felsökning eller undervisning kan boka stöd på våra fasta supporttider eller på annan tid efter överenskommelse.

Medlemmar som vill hjälpa till, t.ex. med att ge support och undervisa är mycket välkomna att höra av sig till info@snso.se. Det är en väldigt stimulerande, rolig och viktig uppgift!

Med våra ca 1000 medlemmar är vi en av de största klubbarna i SeniorNet Sweden.

Logga in på något SeniorNet-forum …

... för att t.ex ställa eller besvara en fråga i Datorbiten. Eller för att bara läsa inlägg. SeniorNets Forum är för närvarande stängt!!!

som stöder oss i vår kursverksamhet.