Medlemskap

Vår riksorganisation

SeniorNet Sweden är vår riksorganisation. Den har ett 40-tal lokala föreningar över hela Sverige och vi, SeniorNet Södermalm, är en av de största. SeniorNet Sweden har hand om medlemsregistret och det är där man blir medlem.

Därför finns all aktuell information om medlemskapet samlad på SeniorNet Swedens hemsidor.

Alla länkarna på den här sidan öppnas i nya fönster i webbläsaren så du kan lätt komma tillbaka hit igen genom att stänga dem. 

Bli medlem!

Medlemskap i SeniorNet är per kalenderår. Blir man medlem i september månad eller senare under året, gäller medlemskapet även hela följande år.

Klicka här för att läsa SeniorNet Swedens information om medlemskap .

Du också kan klicka här för att anmäla dig som medlem. Du kommer då direkt till ett anmälningsformulär där du skriver in dina uppgifter (födelseår, namn, adress, e-post etc). Där anges också vilken klubb du vill tillhöra  (Södermalm är ifyllt i förväg, men du kan ändra om du skulle vilja det). En e-postadress är viktig att ha, för all vår kontakt sker per e-post. Om du saknar e-postadress så skaffa dig gärna en innan du anmäler dig som medlem.  Klicka här om du vill ha information om hur man öppnar ett eget e-postkonto.

Klicka här för information om hur man betalar den årliga medlemsavgiften.

När du anmäler dig som medlem, ska du hitta på ett lösenord. Det kan du använda för att få ditt medlemskort, ändra dina personliga uppgifter i efterhand, leta i medlemsregistret och läsa SeniorNet Swedens kurslitteratur.

Förmåner

Medlemskapet i SeniorNet Sweden ger dig möjlighet att mot en mindre avgift få teknisk support, delta i alla de kurser och dataträffar som SeniorNet Södermalm anordnar, samt gratis komma till Kanelbullens IT-café. Klubben ordnar också festliga års- och medlemsmöten.

I medlemskapet i SeniorNet Sweden ingår också en del rabatter hos företag, på branschtidskrifter och på antivirusmjukvaror. Klicka här för att läsa mer om det. Man får också tillgång till SeniorNet Swedens kursmaterial, fast det används inte på SeniorNet Södermalms kurser.

Medlemsregistret

Vill du ändra dina personliga uppgifter eller skriva ut ditt medlemskort? Då behöver du logga in i medlemsregistret med ditt medlemsnummer och ditt lösenord. Klicka här för att göra det.

Andra lokala föreningar

Om du flyttar eller beger dig ut på resa i landet kan det bli aktuellt att besöka en annan lokal förening. Klicka här för att hitta dem.

Avslutning

Medlemskapet upphör automatiskt om man inte betalar medlemsavgiften efter en påminnelse.

Önskar man avsluta det i förtid, så är det möjligt. Skicka ett mejl till medlem@snso.se och ange ärendet samt medlemsnumret, namnet och (helst) orsaken. Vi betalar inte tillbaka återstoden av medlemsavgiften.

Medlemskapet i SeniorNet gäller för alla anslutna lokala föreningar och man behöver därför inte avsluta medlemskapet för att byta. Det räcker med att logga in på medlemssidan och ändra där.

Edit

Välkommen till

SeniorNet Södermalm


Vi driver Kanelbullens populära IT-café på Rosenlundsgatan 44A, där alla seniorer kan få hjälp av oss med sina digitala bekymmer.

Vår devis är “Seniorer lär seniorer IT” och det gör vi med kurser och dataträffar för våra medlemmar.

Alla seniorer som har frågor eller önskar särskild hjälp med felsökning eller undervisning kan också få det via Kanel Digital  (Zoom-möten) eller genom tidsbokad support (som endast är för medlemmar).

De som kan tänka sig att ge support, undervisa eller felsöka är mycket välkomna att bli medlemmar och höra av sig till info@snso.se. Det är en väldigt stimulerande, rolig och viktig uppgift!

Med våra ca 900 medlemmar är vi en av de största lokala föreningarna i SeniorNet Sweden som är vår riksorganisation.

SeniorNet Sweden

Vår hemsida har vissa delar som använder s.k. kakor/cookies. Vill du veta mer om det, så klicka här.

Besök SeniorNet Swedens IT-forum

Här kan du som är medlem logga in och ställa frågor till hela föreningens IT-kunniga medlemmar. Forumdörren

Utnyttja SeniorNets rabatter

Vissa företag, branschtidskrifter och online-kurser ger rabatt till SeniorNets medlemmar. Läs mer här.

Våra samarbetspartners

Södermalms stadsdelsförvaltning, som hjälper oss bland annat med vår lokal Kanelbullensom är vår samarbetspartner för våra studiecirklar, kurser och dataträffar.som ser till att våra datorer är säkrade mot virus och annat eländesom håller oss uppdaterade i IT-samhället och erbjuder rabatterad prenumeration för SeniorNets medlemmar


som förser våra datorer med Microsoft-program till lågpris

Top