Årsmöten och fester

Klubben bjuder normalt in sina medlemmar till möten två gånger om året. Ett vårmöte, som även inkluderar det formella årsmötet, och ett höstmöte, som liksom vårmötet är ett sätt att knyta personlig kontakt medlemmar emellan, och ha en trevlig afton tillsammans.

Kallelse till Årsmöte 2021

Torsdagen den 8 april 2021 via Zoom

Anmäl ditt intresse till arsmote2021@snso.se. Anmälan stängs 7/4 kl 12. Zoom-möteslänken sänds ut med e-post till de som anmält sig i tid.

Zoommötet som är gratis inleds med en registrering kl 15:00. Själva årsmötet börjar först kl 16:00. Efter kl 16:00 släpps inga fler in.

Årsmöteshandlingarna finns här nedanför på hemsidan.

Har du en fullmakt för att rösta åt någon annan medlem, så hehöver du skannna och skicka in den till oss. Den måste komma fram innan anmälningstiden går ut.

Efter årsmötet finns det en möjlighet att ställa frågor till den nya styrelsen. Frågorna bör också skickas in i förväg, så att vi får lättare att svara.

Känner du dig osäker på Zoom, så rekommenderar vi våra nybörjarkurser, se https://snso.se/kurser/#ZOOM. Du får också en möjlighet att pröva vingarna vid ett träningsmöte onsdagen den 31 mars kl 16 – 17. Klicka då på den här länken till träningsmötet:
https://zoom.us/j/94340805472?pwd=a3ZuTDlBWGMrK2NHN0lmMDJheGpwZz09 eller ange möteskod 943 4080 5472 och Passcode 726703 i din app.

Hjärtligt välkommen!

Årsmöteshandlingar 2021

Redovisning av tidigare årsmöten och fester finns här.

Den 8:e december öppnar vi Kanel Digital för alla seniorer. Läs mer här!

Vår verksamhet sker nu via Internet, pga Corona. Kanelbullen, vårt populära Internetcafé på Rosenlundsgatan 44A vill vi återuppta så snart det är möjligt. Nu är det tyvärr stängt.

Vår devis är “Seniorer lär seniorer IT” och det gör vi med kurser och dataträffar för våra medlemmar.

Alla seniorer som har frågor eller önskar särskild hjälp med felsökning eller undervisning kan få det via Kanel Digital  (Zoom-möten) eller genom tidsbokad support (som endast är för medlemmar).

Medlemmar som kan tänka sig att ge support, undervisa eller felsöka är mycket välkomna att höra av sig till info@snso.se. Det är en väldigt stimulerande, rolig och viktig uppgift!

Med våra ca 1000 medlemmar är vi en av de största klubbarna i SeniorNet Sweden.

Besök SeniorNet Swedens IT-forum

Här kan du som är medlem logga in och ställa frågor till hela föreningens IT-kunniga medlemmar. Forumdörren

som är vår samarbetspartner för våra studiecirklar, kurser och dataträffar.